og for børn er der den ekstra dimension til størrelse. Læs mere her

5 FEJL, NÅR DU VÆLGER EDEA STØRRELSER

Der er masser af feedback og spørgsmål fra løbere, om at få den rigtige størrelse, her er svarene på de oftest stillede spørgsmål :

KAN JEG BARE BRUGE MINE SNEAKERS STØRRELSER?

Nej !

Sneakers er designet til flex og de gør et helt andet for din fod. En skøjte er designet til at holde din fod på plads. Sneakers har forskellig størrelse for hvert land og af hvert mærke. EDEA bruger millimeter til at give den nøjagtighed, der er nødvendig for ydeevne.

STØRRELSE BETYDER NOGET


Størrelsen gør forskellen i kontrollen af klinge og skær,til udførelsen af spring, spins og transitions. Med kun 4 mm (klingens brede) at balancere på, er nøjagtighed altafgørende. Størrelsen betyder virkelig noget.

TILPASNINGSPROCESSEN

Det er ikke nok blot at måle længden. Tilpasningsprocessen er mere end det. Det handler om bredde, forståelse af dine behov og dine fødder, da hver fod er anderledes. Ja, selv din venstre og højre!


EDEA har identificeret 3 trin i valget af dine nye støvler:

Personlig tilpasning

KAN JEG BARE TJEK MIN VENS STØVLER, VI HAR SAMME STØRRELSE ?

Nej !
Alles fødder er faktisk lidt forskellige. Memory-skummet i støvlen, vil blive formet til hver enkelt. Ved at prøve deres støvler tror du måske, at de er for korte, når de er for smalle eller omvendt. Nogle gange passer trykpunkterne ikke sammen, og den rigtige størrelse kan derfor føles forkert. Altid størrelse med nye støvler.

KAN JEG BARE TAGE EN STØRRELSE OP FRA MINE GAMLE EDEA STØVLER ?

Nej !

Væksten er ikke ensartet og kan variere i løbet af et år. Ændringerne er ikke altid proportionale. Nogle gange har skatere kompenseret for store støvler ved at stramme snørebånd og deformere støvler, så det er altid bedst at blive målt.

KAN JEG BRUGE MIN STØRRELSE FRA ET ANDET MÆRKE ?

Nej !

EDEA støvler er designet forskelligt til ydeevne og passer derfor anderledes. For at få den maksimale ydeevne anbefaler vi at din fod blive målt.

KAN JEG BARE BRUGE STØRRELSES SAMMENLIGNING PÅ KASSEN ?

Nej !

Disse størrelser er kun til reference. Brug en af de tre dimensioneringsmetoder. For den bedste pasform er der intet, der slår det personlige præg, så smut ned til din lokale EDEA-forhandler :-)

KONTROLLER DIN KORREKT STØRRELSE ?

Udover den generelle følelse, når du skøjter, kan din gamle støvle “fortælle” dig, om du har den rigtige størrelse, lige fra indersålen, til folderne, til formen. Find ud af mere, hvad hver enkelt betyder.